הבראנצ'ים המיוחדים לחודש האהבה

רן בירן

פאסטל

אחת ממסעדות הפיין דיינינג המובילות בישראל, בהובלת השף מעוטר כוכב המישלן גל בן משה.
שאול המלך 27, תל אביב

השף גל בן משה מציג לראשונה תפריט בראנץ׳ רומנטי במיוחד, כזה שמתחיל בקוקטייל, ממשיך במבחר פתיחים משותפים ועיקריות מפתות ומסתיים בקינוח שאוכלים ביחד. 
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר בין השעות 10:00-12:30.
מחיר הארוחה: 148 ש"ח לסועד, 296 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


רן בירן

ג׳ורג׳ וג׳ון

מסעדתו עטורת השבחים של השף תומר טל מציעה תפריט ישראלי עדכני ועכשווי
אוארבך 6, תל אביב

השף תומר טל בנה לכבוד חודש האהבה תפריט ייחודי של בראנצ׳ים רומנטיים. בראנץ׳ החלומות של תומר יוגש בחלל המתים, עם מנות מפנקות שחוגגות את מיטב חומרי הגלם בהגשה מוקפדת של מסעדת ג׳ורג׳ וג׳ון במלון דריסקו למשך שלוש שבתות בלבד בחודש פברואר. הבראנץ׳ כולל לחמים בעבודת יד, מנה ראשונה לבחירה לכל סועד, מנה עיקרית לבחירה לכל סועד וקינוח אחד לחלוקה.
מתי קורה: ימי שבת ה-4, ה-11 וה-18 בפברואר, בין השעות 12:30-16:00.
מחיר הארוחה: 550 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


אסף קרלה

מנרה

המסעדה הצופה אל חופי תל אביב מגישה תפריט לבנטיני-ישראלי שאותו יצר השף נמרוד הדס.
הירקון 115, תל אביב

מנרה, המסעדה הכשרה החדשה והמדוברת של תל אביב, בספיישל אהבה של ימי חמישי בצהריים - למי שרוצה לפתוח את הסופ״ש קצת לפני, ובדרך הכי מוצלחת שיש. השף נמרוד הדס בנה עבור חודש האהבה תפריט בראנץ׳ זוגי קליל ומענג המתבסס על תוצרת של חקלאים מקומיים ויוצר חגיגה של טעמים ים תיכוניים. 
מתי קורה: ימי חמישי - 2 בפברואר, 9 בפברואר, 16 בפברואר ו-23 בפברואר, בין השעות 12:00-16:00.
מחיר הארוחה: 170 ש"ח לסועד, 340 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


רן בירן

גרקו אוזרי

מסעדה יוונית המציעה חווית בילוי נינוחה, שקטה ואינטימית השונה משאר מסעדות גרקו.
גרינברג 25, תל אביב

האוזרי האינטימית של גרקו מציעה לפתוח את הבוקר בחגיגה יוונית רומנטית. נתחיל בפתיחת שולחן כמו ביוון - עם שפע של מאזטים, מטבלים וממרחים ללא הגבלה ונמשיך במאפים יווניים אותנטיים, סלטים ודברי מתיקה. הארוחה כוללת קנקן קוקטייל יווני לבחירה.
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר, בין השעות 09:00-12:00 ביום שישי ו-10:00-12:00 ביום שבת.
מחיר הארוחה: 143 ש"ח לסועד, 286 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום



רן בירן

גרקו ביץ׳

גרקו ביץ' על חוף הים ובמרכז הטיילת מביאה את התחושה של איי יוון היישר לתל אביב.
טיילת שלמה להט 17, תל אביב

גרקו ביץ׳ מציעה לפתוח את הבוקר בחגיגה יוונית רומנטית ממש על קו המים. נתחיל בפתיחת שולחן כמו ביוון - עם שפע של מאזטים, מטבלים וממרחים ללא הגבלה, ונמשיך במאפים יווניים אותנטיים, סלטים ודברי מתיקה. הארוחה כוללת קנקן קוקטייל יווני לבחירה. 
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר, בין השעות 10:00-12:00. 
מחיר הארוחה: 143 ש"ח לסועד, 286 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


רן בירן

גרקו טברנה

מסעדה יוונית אמיתית עם מטבח סובלקי וגירוס בדיוק כמו באתונה ובסלוניקי.
גרינברג 25, תל אביב

הטברנה של תל אביב מציעה לפתוח את הבוקר בחגיגה יוונית רומנטית. נתחיל בפתיחת שולחן כמו ביוון - עם שפע של מאזטים, מטבלים וממרחים ללא הגבלה ונמשיך במאפים יווניים אותנטיים, סלטים ודברי מתיקה. הארוחה כוללת קנקן קוקטייל יווני לבחירה. 
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר, בין השעות 10:00-12:00. 
מחיר הארוחה: 143 ש"ח לסועד, 286 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


רן בירן

דיקסי

הסטייק האוס הוותיק והאיקוני של השף חיים כהן.
יגאל אלון 120, תל אביב

הבראנץ׳ של דיקסי מתחיל בשתי כוסות קוקטייל בוקר קלאסי, ממשיך בעיקריות נדיבות ומפנקות ומסתיים בקינוח משותף וכפול, כדי שלא תצטרכו להחליט אם לבחור בפנקייק או בפרנץ׳ טוסט. בנוסף, יקבל כל זוג הפתעה קטנה לקחת הביתה. 
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר בין השעות 9:00-12:00. 
מחיר הארוחה: 150 ש"ח לסועד, 300 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


רן בירן

TYO

מסעדת שף יפנית באווירת לאונג׳ שבראשה עומד השף ומאסטר הסושי היפני יאמה-סאן.
שבזי 58, תל אביב

המאסטר שף היפני יאמה סאן מזמין לחגיגה חושנית של מנות דגים נאות, ירקות רעננים וטעמים אקזוטיים. הבראנץ׳ הזוגי של יאמה סאן הוא ארוחה עשירה ומפנקת הכוללת את מיטב חומרי הגלם בטכניקות הכנה מוקפדות. 
מתי קורה: בימי שישי - 10 בפברואר, 17 בפברואר ו-24 בפברואר, בין השעות 12:00-16:00.
מחיר הארוחה: 250 ש"ח לסועד, 500 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


רן בירן

7:1 COCKTAIL LAB

מעבדת הקוקטיילים החדשנית, מקבוצת TYO ובהובלת ייגור פראוזנקו שמייצרת קוקטיילים בטכנולוגיה חדשנית, לצידם מוגשות מנות מהמטבח היפני של השף יאמה-סאן.
אחד העם 1, תל אביב

מעבדת הקוקטיילים מגישה את הבראנץ׳ הרומנטי האולטימטיבי: הארוחה כוללת שני קוקטיילים לאורח.ת, שתי מנות לזוג וקינוח משותף. בין המתנות: טרטר טונה אדומה על ריבועי אורז קראנצ׳י בטעם חמאה מתובלת, נתח כבד אווז צלוי על ניגירי טונה אדומה וטוביקו שחור וסביצ'ה עם קוויאר בלוגה, שמן כמהין, סויה, צ׳ילי אדום ויוזו.
מתי קורה: יום שישי 17.2 בין השעות 14:00-18:00

מחיר הארוחה: 190 ש"ח לאדם

להזמנת מקום

עוז אוחיון

המוציא

מסעדת המוציא של השף אבי לוי מגישה תפריט צפון אפריקאי ויוצרת חוויה תרבותית שורשית הנשענת על המטבח האלג׳יראי המסורתי בשילוב אלמנטים ירושלמיים מקומיים.
יפו 113, ירושלים

השף אבי לוי מזמין אתכם לבראנץ׳ זוגי של מנות חלוקה שכולו אהבה ירושלמית. הארוחה נפתחת עם קוקטייל ושפע של מאזטים לצד פראנה חמה ורכה, וממשיכה עם חגיגה של טעמים אלג'יראים וניחוחות ירושלמים שמחממים את הלב, והכול במנות שאוכלים ביחד. 
מתי קורה: בימי שישי - 3 בפברואר, 10 בפברואר, 17 בפברואר ו-24 בפברואר, בין השעות 11:00-14:00.
מחיר הארוחה: 300 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


רן בירן

טלביה


בראסרי אירופאי הנמצאת מתחת לתאטרון ירושלים, בלב ליבה של שכונת טלביה בעיר. לטלביה תפריט מתחלף לאורך שעות היום עם שלל מנות, קוקטיילים ויינות מהמטבח האירופאי והמקומי.
שופן 5, ירושלים

השף ניר לוי ומסעדת טלביה מזמינים לבראנץ׳ זוגי מושחת וכייפי. הארוחה כוללת קוקטייל בוקר, פתיחת שולחן של גבינות מעולות ושני סלטים רעננים, בחירה של שתי מנות בראנץ׳ קלאסיות וקינוח משובח לסיום.
מתי קורה: בימי שישי - 3 בפברואר, 10 בפברואר, 17 בפברואר ו-24 בפברואר.
מחיר הארוחה: 150 ש"ח לסועד, 300 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


רן בירן

מונא

ביסטרו שף אלגנטי ונינוח בניצוחו של השף מושיקו גמליאלי.
בית האמנים, שמואל הנגיד 12, ירושלים

מוזמנים לבראנץ׳ זוגי אלגנטי במסעדת מונא היפהפיה בבית האמנים בירושלים. הבראנץ׳ כולל את מיטב הפתיחים והראשונות של המסעדה, לצד כוס יין ומנת בראנץ׳ עיקרית לבחירה. 
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר בין השעות 12:00-16:30.
מחיר הארוחה: 300 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


דני גולן

מגדלנה

מסעדתו של השף יוסף (זוזו) חנא השוכנת למרגלות הר הארבל ומציעה מטבח גלילי עכשווי.
צומת מגדל, כביש 90, מגדל

הבראנץ׳ של מגדלנה כולל מנות פתיחה ומנות ראשונות מעשבי הבר של האיזור, מנת ביניים ממיטב מנות הדגל של המסעדה, מנה עיקרית לבחירה לכל סועד.ת וקינוח משותף. את הארוחה תוכלו ללוות ביין מגדלנה וואיט - הבלנד הלבן החדש של המסעדה. 
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר בין השעות 10:00-12:30.
מחיר הארוחה: 150 ש"ח לסועד, 300 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום

דני גולן

לונה ביסטרו

הביסטרו של השפית לונא זרייק מגיש מטבח נצרתי אותנטי בנראות מודרנית.
תופיק זיאד 53, ביג פאשן, נצרת

השפית לונא זרייק מארחת לבראנץ׳ זוגי בעיר הגלילית הרומנטית. ארוחת ״טועמים נצרת״ מציעה שפע ממנות הדגל של המסעדה, מתחילה בפתיחת שולחן ושתי כוסות יין, וממשיכה במנות ביניים ושתי מנות עיקריות זוגיות, קינוחים ושתיה חמה.
מתי קורה: בימי שישי - 3 בפברואר, 10 בפברואר, 17 בפברואר ו-24 בפברואר בין השעות 11:30-16:00. 
מחיר הארוחה: 175 ש"ח לסועד, 350 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום

דני גולן

נומי

מסעדתם של השף גדי בור ויונתן דנון מגישה מטבח עונתי המתבסס על חומרי גלם מקומיים מהאיזור ושימוש באש גלויה בגריל פחמים ובטאבון עצים.
כפר מונש

נומי משיקה את המאפייה החדשה עם תיבת פיקניק זוגית ורומנטית במיוחד שכולה מאפים טריים שנאפו באותו הבוקר, מעדנים מתוצרת המקום והרבה הפתעות שתוכלו לקחת הביתה. מוזמנים לאסוף את התיבה, לפרוש את השמיכה המשובצת במטע הפקאנים של המסעדה, לפתוח את בקבוק היין ולסעוד את לבכם אל מול השדות או לקחת אותו הביתה לפיקניק ביתי מפנק במיוחד. התיבה היפה, השמיכה, כוסות היין האיכותיות, הפותחן ועוד הפתעה קטנה שמחכה לכם - שלכם לתמיד. 
מתי קורה: בימי שישי 10 בפברואר ו-17 בפברואר, בין השעות 10:00-12:00.
מחיר תיבת פיקניק זוגית: 380 ש"ח

להזמנה



תומס בלגולה

מוד

מסעדת מוד על גג מלון נאו באילת מציעה חוויה הפועלת על כל החושים - הנוף המרהיב של קו הרקיע של אילת, אווירה סקסית ושמחה ומטבח שף ים תיכוני כשר ושמח המתבסס על טאבון אבן ענקי הניצב בלב המטבח.
הים 5, אילת

מסעדת השף מציעה ארוחת בראנץ׳ זוגית עשירה ומגוונת הכוללת קוקטייל פתיחה, מבחר מאזטים, מנה ראשונה זוגית לבחירה, מנה עיקרית לכל סועד, וכנאפה תורכית לסיום מתוק ומפנק. הארוחה כוללת שתיה חמה ומיצי פירות טבעיים. 
מתי קורה: בימי שישי - 3 בפברואר, 10 בפברואר, 17 בפברואר ו-24 בפברואר בין השעות 12:00-16:00. 
מחיר הארוחה: 150 ש"ח לסועד, 300 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום


גליה אבירם

קמפאי

מסעדת שף המתמחה במטבח היפני בפרט והאסייתי בכלל.
חיל הנדסה 2, מרכז ביג באר שבע

המסעדה הוותיקה והפופולרית בבאר שבע מזמינה לחגוג את יום האהבה כמו שאנחנו הכי אוהבים: עם מבחר של מנות אסייתיות. הבראנץ׳ הזוגי של קמפאי כולל מנות פתיחה, קומבינציית סושי מפנקת לחלוקה וקינוח משותף. 
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר בין השעות 12:00-16:00.
מחיר הארוחה: 160 ש"ח לסועד, 320 ש"ח לזוג. 

להזמנת מקום


גליה אבירם

קפאסה

מסעדה המביאה מנות וטעמים עשירים ממטבחים מארצות הסובבות את הים התיכון.
חיל הנדסה 6, מרכז מקס אמות באר שבע

מסעדת קפאסה מזמינה לחגיגה ים תיכונית של אהבה, בארוחה זוגית שמתחילה בקוקטייל וממשיכה לארוחה הכוללת את מיטב מנות הדגל של המסעדה. 
מתי קורה: בסופ"שים 3-4 בפברואר, 10-11 בפברואר, 17-18 בפברואר, 24-25 בפברואר, בין ה
שעות 12:00-16:00.
מחיר הארוחה: 160 ש"ח לסועד, 320 ש"ח לזוג.

להזמנת מקום