Aleph Farms
צילום: Aleph Farms
שנת הקמה: 2017
מייסדים: דידיה טוביה, פרופסור שולמית לבנברג מהטכניון, חממת הפודטק The Kitchen Hub של שטראוס
מספר עובדים: 74
נשים בחברה: כ-60%
משרדים: ברחובות
כסף שגויס: כ-118 מיליון דולר
עבודה מהבית: כן (יום בשבוע)
כלבים: לא
משרות פתוחות: 32
גיוס ג'וניורים: כן
הבעיה שהמוצר פותר:
החברה מפתחת בשר מתורבת ובכך מסייעת לפתרון משבר אקלים, ביטחון תזונתי, בריאות הציבור, בטיחות מזון וצער בעלי חיים.
הצ'ופר הכי מיוחד שניתן לעובדים השנה:
אירוע חברה (בגיוס האחרון ביולי) באולם אירועים בתל אביב, ארוחת גורמה ומופע של אמן חושים.
הדבר הכי מיוחד שנמצא במשרד:
טעימות של הסטייק המתורבת בניצוחו של שף החברה, עמיר אילן.
הכי טעים במטבחון:
גלידות בן & ג'ריס במגוון טעמים.
Happy hour:
אין. הכוונה היא להתחיל בהפי האואר פעם בשלושה שבועות, שיכלול ארטיקים, עגלות מתוקים - ופל אמריקאי, גלידות, קרפים סחלב חם וכו'.
מתנה לראש השנה:
תלושי תו הזהב בסך 600 ש"ח.
עידוד בבידוד:
בזמן הסגרים העובדים קיבלו חבילות של פירות טריים, ערכות משחקים ויצירה לילדים הביתה.
חבר מביא חבר:
כרגע אין בונוס למי שמגייס חבר, אך עובדים על תוכנית שכזו.
תרומה לחברה ולסביבה:
קיימות חברתית וסביבתית נמצאת בראש מעיינות החברה. יש מדיניות של קיימות פנים אירגונית: שימוש מינימלי בכלים חד"פ ועידוד השימוש ברב פעמים, הורדת השימוש ב-take away של תן ביס על מנת לצמצם שימוש בפלסטיקים ועידוד שימוש במוצרי המזון הקיימים במשרד. אלף פארמס היא החברה הראשונה והיחידה בתחום הבשר המתורבת שהתחייבה להגיע למצב של אפס פליטות נטו עד 2025 באופרציה שלה ולאותו מצב של אפס פליטות נטו עד 2030 בכל שרשרת הערך שלה.
דבר החברה: "התרבות הארגונית שלנו בחברה מורכבת ממצוינות, איכות, אינקלוסיביות, שקיפות ו-Passion".